Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Акцията`светлина`не е ли и за полицаите.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Акцията`светлина`не е ли и за полицаите.

искам да запитам просливутата акция светлина задалжителна ли е за всички МПСта,смисал за патрулките,полицеиските коли,вчера се разминах с една такава без вкл.светлини оправлявана от служител в униформа,ма бая служител е/охранен/,ас пак напук одталече смакнах само на габарити и чак на разминаването ги пуснах късите,гледат ме кат голем камак.Ако има некой наясно може да пише.....

Наясно сме - не е АКЦИЯ СВЕТЛИНА, а ЗАКОН ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА. Важи за всички автомобили и водачите им. Всеки обаче си носи персоналната отговорност. Включая и полицаите.Явно номера е да се изпратят няколко снимки с фиксирана на тях дата в "Господари на Ефира" и полицайчетата ще се научат да не са по-големи от нас.Някой знае ли дали плащат данъци???
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
      Наясно сме - не е АКЦИЯ СВЕТЛИНА, а ЗАКОН ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА. Важи за всички автомобили и водачите им. Всеки обаче си носи персоналната отговорност. Включая и полицаите.Явно номера е да се изпратят няколко снимки с фиксирана на тях дата в "Господари на Ефира" и полицайчетата ще се научат да не са по-големи от нас.Някой знае ли дали плащат данъци???
      Не.
      N.Y. State of Mind

Коментар

Кви полицаи бе!!!Те са закона!Половината светлини са им неизправни.Карат на фарове ама на една патрулка не свети заден стоп на друга преден фар ама нали требва сами да се глобяват! А дали си се глобяват а?

Коментар

братле, не се заяждам ама... заден стоп.. преден фар В моргата дето бачках това беше ежедневие.-Добър ден!-Добър ден!-Имате ли преден фар за еди кво си. Аха а задния стоп да ви е останал случайно ? Yellow_Flash_Colorz_PDT_37

Коментар

Disturbed написа:
            братле, не се заяждам ама... заден стоп.. преден фар В моргата дето бачках това беше ежедневие.-Добър ден!-Добър ден!-Имате ли преден фар за еди кво си. Аха а задния стоп да ви е останал случайно ? Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
            аз редовно като си говоря с приятели изцепвам "заден десен стоп" или "заден ляв стоп", после се усещам и се поправям "не че има предни стопове де, ама" и пада смях :Dа по темата - виждал съм полицейска кола да прави през непрекъсната линия и пешеходна пътека (едновременно) обратен завой, за да спре пред магазинче, в което продават пици и да ядат... аз как мога да ходя на 30 метра по-нагоре и да правя обратен завой на друго незабранено място ?

Коментар

Една вечер щях да натреса служебното вито в едно ренде клио БЕЗ ФАРОФЕ и в забранена улица (натъпкано с "ушев на кафево"). Направо ми идваше да изпразня пълнителя в тях. ГЛУПАЦИ! По малките неосветени улици, без светлини... ушев на кафево!
              Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...

Коментар

Снимайте и пращайте, където трябва! Само с раздуване на локуми тук нищо няма да се промени! На мен ми прави впечатление, че пак доста таксита се движат без включени къси...
                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Акция "Светлина" е точно за полицаите, но в друг смисъл - да съберат някой лев преди празниците. Нещо като насилствена благотворителност от шофьорите за тях. Аз лично, ако имах избор, не бих участвал в нея p.s. Не знам да ли сте гледали, но по BTV пак имаше рекламна акция за закупуване на зимни гуми.
                  Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                  ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                    ...p.s. Не знам да ли сте гледали, но по BTV пак имаше рекламна акция за закупуване на зимни гуми.
                    ???? Нещо, което спасява твоят и моя живот, реклама ли е?

Коментар

А да, бакшишите са без фарове, щото много преразход, а те нали са най-големите тарикати...
                      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Спомням си Нова като ги снимаха без колани как излизат патрулките от районното. После демонстративно пред камерите им писаха актове, трябваше да видите бясната злоба в очите на полицаите.Но после чух че около месец където полицай види кола на Нова - спира и почва проверка - документи, аптечка...от до. И нещо не съм видял скоро подобни репортажи.

Коментар

ls1 написа:
                          Спомням си Нова като ги снимаха без колани как излизат патрулките от районното. После демонстративно пред камерите им писаха актове, трябваше да видите бясната злоба в очите на полицаите.Но после чух че около месец където полицай види кола на Нова - спира и почва проверка - документи, аптечка...от до. И нещо не съм видял скоро подобни репортажи.
                          По същият начин "силата отвърна на удара" когато Стоян Георгиев наорави репортажа излъчен по бТВ в, който полицай работещ при паяците се извини на пострадала жена и върна подкупа + 5лв. за почерпка! :D На другият ден армия от паяци окупира района на бТВ и вдигаха коли наред... :D

Коментар

jenshen73 написа:
                            ... полицайчетата ще се научат да не са по-големи от нас.Някой знае ли дали плащат данъци???
                            Звучи ми като крайно глупава практика държавни автомобили да плащат каквито и да било налози - какъв е смисълът държавата да си прехвърля разни стотинки от единия в другия джоб като само храни банките с комисиони и такси? П.П. Но ако имаш предвид частните им автомобили - това е една друга тема
                            She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

ls1 написа:
                              Сега остава да погнат и нас със стикерите на форума.
                              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
                              X