искам да запитам просливутата акция светлина задалжителна ли е за всички МПСта,смисал за патрулките,полицеиските коли,вчера се разминах с една такава без вкл.светлини оправлявана от служител в униформа,ма бая служител е/охранен/,ас пак напук одталече смакнах само на габарити и чак на разминаването ги пуснах късите,гледат ме кат голем камак.Ако има некой наясно може да пише.....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Акцията`светлина`не е ли и за полицаите.
Collapse
X
-
Наясно сме - не е АКЦИЯ СВЕТЛИНА, а ЗАКОН ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА. Важи за всички автомобили и водачите им. Всеки обаче си носи персоналната отговорност. Включая и полицаите.Явно номера е да се изпратят няколко снимки с фиксирана на тях дата в "Господари на Ефира" и полицайчетата ще се научат да не са по-големи от нас.Някой знае ли дали плащат данъци???Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
jenshen73 написа:Наясно сме - не е АКЦИЯ СВЕТЛИНА, а ЗАКОН ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА. Важи за всички автомобили и водачите им. Всеки обаче си носи персоналната отговорност. Включая и полицаите.Явно номера е да се изпратят няколко снимки с фиксирана на тях дата в "Господари на Ефира" и полицайчетата ще се научат да не са по-големи от нас.Някой знае ли дали плащат данъци???N.Y. State of Mind
Коментар
-
Disturbed написа:братле, не се заяждам ама... заден стоп.. преден фар В моргата дето бачках това беше ежедневие.-Добър ден!-Добър ден!-Имате ли преден фар за еди кво си. Аха а задния стоп да ви е останал случайно ? Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
Коментар
-
Една вечер щях да натреса служебното вито в едно ренде клио БЕЗ ФАРОФЕ и в забранена улица (натъпкано с "ушев на кафево"). Направо ми идваше да изпразня пълнителя в тях. ГЛУПАЦИ! По малките неосветени улици, без светлини... ушев на кафево!Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...
Коментар
-
Акция "Светлина" е точно за полицаите, но в друг смисъл - да съберат някой лев преди празниците. Нещо като насилствена благотворителност от шофьорите за тях. Аз лично, ако имах избор, не бих участвал в нея p.s. Не знам да ли сте гледали, но по BTV пак имаше рекламна акция за закупуване на зимни гуми.
Коментар
-
Спомням си Нова като ги снимаха без колани как излизат патрулките от районното. После демонстративно пред камерите им писаха актове, трябваше да видите бясната злоба в очите на полицаите.Но после чух че около месец където полицай види кола на Нова - спира и почва проверка - документи, аптечка...от до. И нещо не съм видял скоро подобни репортажи.
Коментар
-
ls1 написа:Спомням си Нова като ги снимаха без колани как излизат патрулките от районното. После демонстративно пред камерите им писаха актове, трябваше да видите бясната злоба в очите на полицаите.Но после чух че около месец където полицай види кола на Нова - спира и почва проверка - документи, аптечка...от до. И нещо не съм видял скоро подобни репортажи.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
jenshen73 написа:... полицайчетата ще се научат да не са по-големи от нас.Някой знае ли дали плащат данъци???She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
ls1 написа:Спомням си Нова като ги снимаха без колани как излизат патрулките от районното. После демонстративно пред камерите им писаха актове, трябваше да видите бясната злоба в очите на полицаите.Но после чух че около месец където полицай види кола на Нова - спира и почва проверка - документи, аптечка...от до. И нещо не съм видял скоро подобни репортажи.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар